Vai islāms ir visvardarbīgākā reliģija pasaulē? (4/4) Vēsture

Islāms sniedz brīvību

Islāms atbrīvoja cilvēkus no Bizantiešu un Sassanidu okupācijas un smagajiem nodokļiem.

Umaijadu (Umayyad) kalifāta pirmo gadu laikā džizjah(nodoklis ko ne-muslimi maksā par atrašanos muslimu pārvaldītā teritorijā un viņu garantētā drošībā) nodoklis bija ļoti ievērojami zemāks nekā lielie nodokļi, ko pieprasīja bizantieši un sassanidi. Tāpēc visdrīzāk tas nešķita īpaši apgrūtinošs lielākajai daļai kalifa pavalstnieku.

Patiesībā, salīdzinot ar stāvokli, kāds bija Bizantiešu un Sassanidu valdīšanas laikā, Arābu Umaijadu dinastijas periods (661.-751.) atšķīrās ar ārkārtīgu reliģisko un kultūru toleranci pret ne-muslimu pavalstnieku populāciju. (MS Encarta, islāma internacionalizācija ko aprakstījis Ričards Foltzs – Internationalization of Islam by Richard Foltz)

Muslimi kā kara upuri

1Kristieši nogalināja miljonus muslimu Krusta karu laikā.

Miljoni muslimu tika nogalināti 15. – 20. gs. kolonizāciju rezultātā.

Tūkstoši muslimu tika nogalināti un izvaroti Bosnijā Hercogovinā.

ASV un tās sabiedrotie nogalināja miljonus muslimu Afganistānas un Irākas invāzijas laikā.

Izraēla nogalina muslimus un izturas pret viņiem kā pret zemāka līmeņa iedzīvotājiem.

Izraēla Palestīnā nogalina daudzas muslimu sievietes un bērnus.

Un viņi saka, ka tas ir karš pret teroristiem…

Epilogs

Miers – tas ir viss ko mēs vēlamies!

Esmu redzējis daudz rakstu vai prominentu personu izteikumu pret islāmu, tādus kā: islāms ir terorisms, islāms ir nogalināšana, islāms ir visvardarbīgākā reliģija pasaulē u.tml.

Tā rezultātā, daudzi muslimi ir kļuvuši par upuriem, sākot jau ar Krustnešu ēru un līdz pat Amerikas Savienoto Valstu invāzijai Afganistānā un Irākā. Muslimi ir teroristi kas jānogalina! Tas ir tas, kas kūdītājiem uz karu bija prātā.

Ar šo prezentāciju es vēlos parādīt citiem cilvēkiem, ka vardarbība var notikt it visur, ikvienā reliģijā. Mums ir vienkārši jāpaskatās pašiem uz sevi un jāizanalizē sevi.

Lūdzu ielādējiet reliģiskajos karos kritušo uzskaiti šeit:

http://www.ziddu.com/download/14592612/bodycount_final.pdf.html

Kritušo uzskaite ietver kara nosaukumu, datumu, karotāju reliģiju un kritušo skaitu laika periodā no 0. gada līdz 2008. gadam mūsu ērā.

2

Avots: http://www.rissc.jo/docs/bodycount_final.pdf

No augstāk attēlotajiem statistikas datiem ir redzams, ka numur viens slepkavas ir minēti kristieši ar 177`941`750 upuriem (tai skaitā Pirmais pasaules karš ar 17 miljoniem kritušo un Otrais pasaules karš ar 55 miljoniem kritušo), tam seko ateistu paveiktās slepkavības ar 125`285`007 cilvēkiem (kari starp Vāciju, Lielbritāniju, Franciju, Savienotajām Valstīm, u.tml.). Tas krietni pārspēj muslimu paveiktās slepkavības ar 31`943`500 upuriem. Patiesībā muslimu pastrādāto noziegumu skaits ir zemāks arī par budistu pastrādātajiem, jo, neskatoties uz to, ka aziāti šajā tabulā ir izdalīti atsevišķi, Ķīnas pamatreliģija ir budisms.

Marks Levins (Mark Levin) savā blogā ir salīdzinājis jūdu-kristiešu nogalināto upuru skaitu ar muslimu upuru skaitu:

https://islammyreligion.wordpress.com/2008/12/16/is-islam-the-most-violent-religion-bodycounts-in-modern-history

20-tajā gadsimtā jūdi un kristieši ir nogalinājuši 200 miljonus cilvēku Staļina ērā, Pirmajā pasaules karā, Otrajā pasaules karā un citur, kamēr 1950. gadā populācija Ziemeļamerikā un Eiropā bija tikai 720 miljoni. Viņi nogalināja vairāk nekā 50% “savējo”. Salīdzot ar to, muslimi ir nogalinājuši tikai 1% jūdu un kristiešu.

Islāms salīdzinājumā ar Rietumiem kopš 2000. gada

Rietumi ir nogalinājuši vairāk nekā 100`000 muslimu (pārsvarā bombardējot no gaisa) Irākā, Afganistānā un arī Palestīnā. Kamēr muslimi ir nogalinājuši tikai 10`000, turklāt šajā skaitā ietilpst Rietumu karavīri Irākā un Afganistānā [t.i., paši savā zemē, to aizstāvot – tulk. piez.].

http://my.barackobama.com/page/community/post/marklevin/gGBT7R

Atsauces:

————————————-

Raksta avots: https://islammyreligion.wordpress.com/2008/12/16/is-islam-the-most-violent-religion-in-the-world/

Autors: lapas administrators, 2008. gada decembrī.



  • Atstāt komentāru