Eid-ul-Adha svinības 2023! Pasaulē

Eid-ul-Adha svinības 2023!

As-salamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu!
Dārgie brāļi un māsas!

Aicinām uz Eid-al-Adha svētku lūgšanu, kas notiks 2023.gada 28.jūnijā plkst.9.00 Ilūkstes ielā 17, Rīgā, atpūtas centrā “Pie Čarli”.

(Ieeja no 8.00. Lūgums ņemt līdzi savu lūgšanu paklājiņu)

Ar patiesa garīga prieka jūtām es sveicu Latvijas musulmaņus svētajos Eid-al-Adha svētkos, novēlu jums visas Allāha svētības un žēlastību. Šie svētki iemieso sevī islāma augstās morālās īpašības – žēlsirdību, labestību, mīlestību pret cilvēkiem un liecina par islāma turēšanos pie vispārcilvēciskām vērtībām, kuru ievērošana katru cilvēku dara cildenu un palīdz stiprināt vienotību sabiedrībā.

Eid al-Adha ir svētīts laiks, kurš sniedz priecīgu stiprinājumu ticībā, laimīgā sirsnībā, taisnībā un žēlastībā, ļauj cilvēkam nostiprināties savā ticībā un attīstīt garīgo sākotni. Šajos gaišajos svētkos novēlu visiem labu veselību un panākumus, laimi un labklājību ģimenēs.

Lai Visvarenais un Žēlsirdīgais Allāhs mūs svētī un sūta mums Savu dāsno palīdzību visos labos darbos, stiprina mūs ar Savu diženumu un atalgo ar augstu gara tiekšanos!

Šajā svētku dienā lūgsim, lai Allāhs apgaismo katru ģimeni un katru cilvēku ar svētīgu prieku. Lai Visvarenais pasargā visu cilvēci no bēdām un slimībām!

Lai Visvarenā Allāha svētības vienmēr ir pār mums! ĀMEN!

Latvijas Republikas Musulmaņu garīgās padomes priekšsēdētājs

Muftijs Zufars-Hadži Zainullins

__________________________________

Pārpublicēts no: https://likc.lv/eid-al-adha-2023/



  • Atstāt komentāru